Om oss

Storyn bakom Abditum

Vår affärsidé – alltså varför vi startade Abditum grundar sig i kunskapen som vi fått genom de kommunikationsprojekt vi deltagit i. Från reklamkampanjer, produktioner av kommunikationslösningar, webbprojekt, djupintervjuundersökningar till konkreta och kreativa designsuppdrag, annonser, logotyper och varumärkesprofil.

Vi har gemensamt vandrat genom projekt som exempelvis Bonanzas ekonomiutbildningsmaterial, informationskampanj om Östhammars kommun som alternativ slutförvaringsplats för kärnbränsle till lösningar för att lyfta Fortum Värmes kommunikativa uttryck eller varumärket Fibos digitala strategi och varumärke.

Detta har givit mängder med reflektioner och skapat insikt och behov av en tydlig och stark varumärkesmodell.

Tillsammans är starkare

Något som även har varit en ledstjärna i bygget av Abditum är att inkludera det nätverk vi genom åren verkat tillsammans med. Digitala skapare, design och copy, ledarskap och personalutveckling, PR och kommunikatörer är alla viktiga i vår leverans. Och genom vår modell och metodstöd vill vi projektleda starka team att jobba tillsammans mot tydliga mål.

Vi älskar varumärket – men bara när det är begripligt och alla involverade verkligen är med på resan. Så vår storyn går nu vidare – men nu utifrån en riktigt stark plattform att stå på och den vill vi gärna dela med oss av till dig.

Välkommen till Det Dolda Kapitalet® och Abditum.

Vi tar gärna en diskussion om ditt varumärke, välkommen!
Abditum AB

Kyrkogatan 35, Enköping

(Klara Hall)
Box 2012, 745 02 Enköping

Stefan Gårdh

Tel: 070-745 21 01

E-post: stefan.gardh@abditum.se

Rolf.B.Nilsson

Tel: 070-777 20 94

E-post: rolf.b.nilsson@abditum.se